Home / Aanhanger Onderhoud en Keuring

Aanhanger Onderhoud en Keuring

Aanhanger Onderhoud en Keuring van aanhangwagens – Onderhoud uw aanhangwagen bij een BOVAG-Aanhangwagenbedrijf, dus bij ons!

Onderhoud Bovag Goed aanhanger onderhoud verlengt de levensduur van uw aanhangwagen en bevordert de verkeersveiligheid. Tevens zorgt goed  aanhangwagen onderhoud ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een defect aan uw aanhangwagen kunt u natuurlijk niet gebruiken wanneer u bijvoorbeeld op weg bent voor uw werk of hobby. Uiteraard kunt u ook voor aanhanger reparatie bij ons terecht, maar voorkomen is beter dan genezen!

Een BOVAG-onderhoudsbeurt is een combinatie van keuring (“APK”) en onderhoud aan alle wezenlijke onderdelen van uw aanhangwagen.

Na de onderhoudsbeurt geven wij garantie op de verrichte werkzaamheden en aanhanger reparatie. Ook wordt uw aanhangwagen voorzien van een BOVAG-keuringssticker, indien uw aanhangwagen op alle inspectiepunten is goedgekeurd. De conditie van uw aanhangwagen wordt weergegeven in een overzichtelijk en duidelijk keuringsrapport.

Wilt u bij ons een afspraak maken voor het keuren van uw aanhangwagen?

Vul dan onderstaand formulier in.
U kunt ook telefonisch contact opnemen met 0412-451066 of mailen naar info@petersaanhangwagens.nl.

Ook voor het opvragen van reparatie informatie, of informatie omtrent onderhoud aanhangwagen, kunt u deze contactgegevens gebruiken.

Wij streven ernaar binnen 24 uur contact met u op te nemen voor keuring en onderhoud aanhanger.

 

Formulier keuring en onderhoud aanhangwagen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.