Home / Aanhanger Onderhoud en Keuring

Aanhanger Onderhoud en Keuring

Aanhanger Onderhoud en Keuring van aanhangwagens – Onderhoud uw aanhangwagen bij een BOVAG-Aanhangwagenbedrijf, dus bij ons! Lees hier meer over een aanhanger reparatie uitvoeren bij Peters aanhangwagens.

Onderhoud BovagGoed aanhanger onderhoud verlengt de levensduur van uw aanhangwagen en bevordert de verkeersveiligheid. Tevens zorgt goed  aanhangwagen onderhoud ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan zoals een grote aanhangwagen reparatie die voorkomen had kunnen worden met goed onderhoud. Een defect aan uw aanhangwagen kunt u natuurlijk niet gebruiken wanneer u bijvoorbeeld op weg bent voor uw werk of hobby. Uiteraard kunt u ook voor aanhanger reparatie bij ons terecht, maar voorkomen is beter dan genezen! Daarom is regelmatig onderhoud voor uw aanhanger een goede keus.

Een BOVAG-onderhoudsbeurt is een combinatie van keuring (“APK”) en onderhoud aan alle wezenlijke onderdelen van uw aanhangwagen.

Na de onderhoudsbeurt geven wij garantie op de verrichte werkzaamheden en aanhanger reparatie. Ook wordt uw aanhangwagen voorzien van een BOVAG-keuringssticker, indien uw aanhangwagen op alle inspectiepunten is goedgekeurd. De conditie van uw aanhangwagen wordt weergegeven in een overzichtelijk en duidelijk keuringsrapport. Zo weet u precies hoe uw aanhangwagen na het onderhoud er aan toe is.

Wilt u bij ons een afspraak maken voor het keuren van uw aanhangwagen? Of wilt u graag een aanhangwagen reparatie laten uitvoeren?

Vul dan onderstaand formulier in.
Voor een aanhanger reparatie kunt u ook telefonisch contact opnemen met 0412-451066 of mailen naar info@petersaanhangwagens.nl.

Ook voor het opvragen van reparatie informatie, of informatie omtrent onderhoud aanhangwagen, kunt u deze contactgegevens gebruiken.

Wij streven ernaar binnen 24 uur contact met u op te nemen voor keuring en onderhoud aanhanger.

 

Formulier keuring en onderhoud aanhangwagen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.