Categorie -

Aantal assen -

Lengte -

Merk -

Bruto laadvermogen -

Aantal paarden -

Ongeremd / Geremd -

Prijs

Hapert Aanhangwagens

Filteren

Hapert aanhangwagens zijn beschikbaar in zeer veel uitvoeringen, en met tal van opties. Dit maakt een Hapert aanhanger de perfecte keuze voor zowel de particuliere, als de zakelijke gebruiker. De basisuitvoeringen van een hapert aanhanger hebben allen een zeer scherpe prijs, en kunnen daarna worden uitgevoerd met de opties die u graag wilt hebben. Elke Hapert aanhangwagen is hiermee een kwalitatief stukje maatwerk.

Al meer dan 50 jaar behoren de Hapert aanhangwagens tot de absolute top in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Doordat het zelfdragende frame gelast is, en er een marge is ingebouwd m.b.t. het laadvermogen, zijn de Hapert aanhangwagens zeer duurzaam. U zult merken dat een Hapert aanhanger kopen, een keuze is waar u jaren plezier van zult hebben.

Wilt u een Hapert aanhangwagen kopen? Laat u dan inspireren door de modellen die wij hier voor u hebben geselecteerd. Ook heeft u de mogelijkheid om een hapert aanhangwagen te leasen. Toch liever een Hapert aanhanger kopen die u vrijwel geheel zelf samen heeft gesteld? Laat u dan adviseren door onze experts, en gebruik onze configurator om alle aspecten van uw toekomstige hapert aanhanger volledig naar uw zin te maken. Of u nu op zoek bent naar een Hapert enkelasser, of een Hapert dubbelasser, wij hebben de beste keus Hapert aanhangwagen voor u!

Kwalitatieve oplossingen

Wilt u een aanhanger kopen in Brabant of online? Of bent u op zoek naar 1 adres waar u met al uw vragen op het gebied van aanhangwagens terecht kunt? Peters aanhangwagens staat voor u klaar met kwalitatieve oplossingen op het gebied van verkoop, verhuur/lease, reparatie en onderhoud en zelfbouw.

close
X
  • Geen producten in de lijst
×

Klantenservice

× Hoe kan ik je helpen?