Chat with us, powered by LiveChat

Webshop

toon de blokken hulp

Zoeken…

Als officieel dealer hebben wij ruim keus uit Hapert aanhangwagens. Selecteer uw opties hierboven, of neem direct contact met ons op voor het beste advies.

Hapert Aanhangwagens

Hapert aanhangwagens zijn beschikbaar in zeer veel uitvoeringen, en met tal van opties. Dit maakt een Hapert aanhanger de perfecte keuze voor zowel de particuliere, als de zakelijke gebruiker. De basisuitvoeringen hebben allen een zeer scherpe prijs, en kunnen daarna worden uitgevoerd met de opties die u graag wilt hebben. Elke Hapert aanhangwagen is hiermee een kwalitatief stukje maatwerk.

Al meer dan 50 jaar behoren de Hapert aanhangwagens tot de absolute top in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Doordat het zelfdragende frame gelast is, en er een marge is ingebouwd m.b.t. het laadvermogen, zijn de Hapert aanhangwagens zeer duurzaam. U zult merken dat een Hapert aanhanger kopen, een keuze is waar u jaren plezier van zult hebben.

Wilt u een Hapert kopen? Laat u dan inspireren door de modellen die wij hier voor u hebben geselecteerd. Toch liever een Hapert aanhanger kopen die u vrijwel geheel zelf samen heeft gesteld? Laat u dan adviseren door onze experts, en gebruik onze configurator om alle aspecten volledig naar uw zin te maken. Of u nu op zoek bent naar een Hapert enkelasser, of een Hapert dubbelasser, wij hebben de beste keus voor u!

Resultaat 1–6 van de 51 resultaten wordt getoond