Home / Speciaalbouw aanhangwagens / Speciaalbouw aanhanger opbouw

Speciaalbouw aanhanger opbouw

 

Het belangrijkste bij een aanhanger met opbouw, is dat de constructie sterk genoeg is, en solide wordt geplaatst. Dankzij onze jarenlange ervaring met een aanhanger opbouw maken in alle soorten maten leveren wij ongekende kwaliteit. We maken hierbij gebruik van diverse soorten materiaal voor de aanhanger opbouw

Opties voor de opbouw van de aanhanger

De wanden van de opbouw kan uit verschillende materialen bestaan, en elk heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Bij het ontwerpen van de opbouw houden we rekening met de eisen die aan de opbouw worden gesteld. We werken bijvoorbeeld met de onderstaande soorten opbouw.

Plywood panelen (15 t/m 18 mm)

Een opbouw van Plywood panelen is aan de binnen- en buitenkant voorzien van een polyester versterkte plaat. Naar wens en type gebruik, kan deze uitgevoerd worden in diverse diktes. De kern bestaat uit een massief soort multiplex. Dit kan meranti multiplex (wbp verlijmd) zijn, alsmede Fins berken.

Honingraat panelen (alle diktes zijn mogelijk)

Het gebruik van honingraat panelen zorgt ervoor dat een erg lichte opbouw ontstaat. Daarnaast zijn ze uitermate geschikt voor vochtige ruimtes. Een uitstekende keuze dus als opbouw voor aanhanger

Pu-panelen (alle diktes zijn mogelijk)

Pu-panelen zijn in diverse samenstellingen en diktes leverbaar. Deze panelen hebben een hoge isolatie waarde dus uitermate geschikt voor de Carrosseriebouw. Ook zijn de panelen licht in gewicht

25mm dikke geïsoleerde sandwichpanelen

Het betreft hier een 5 lagen paneel wat als volgt samengesteld is: De binnen- en buitenkant zijn voorzien van een polyester/gelcoat plaat met hier tegenaan een multiplex plaat verlijmd zowel tegen de binnen als buitenkant ,met in de kern een styrofoam (wat u wilt) verlijmd.

Voordelen van dit soort opbouw aanhangwagen zijn een hoog isolerende en gesloten celstructuur. De unieke samenstelling van de geïsoleerde panelen garandeert een superieur thermisch rendement, zowel in warme als koude klimaten. Als opbouw voor aanhangwagen is dit een veelzijdige en luxe oplossing.

Binnenkort zullen we a.d.h.v. een geproduceerd model meer informatie geven over deze laatste methode.

Keuze voor de juiste opbouw

Welk materiaal, en welke techniek de beste optie is voor uw opbouw aanhanger, hangt af van het gebruik van de aanhanger. Neem eens vrijblijvend contact met ons op, dan helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze! Een aanhangwagen opbouw maken is vakwerk, en dat is waar wij ons onderscheiden!

 

Peters zelfbouw

Benieuwd naar ons aanbod?
Wij streven ernaar binnen 24 uur contact met u op te nemen.