Home / aanhangerkraan / Gebruiksgemak met een aanhangerkraan
Categorieën
aanhangerkraan

Gebruiksgemak met een aanhangerkraan

Er zijn diverse manieren om een aanhanger te laden en lossen. Sommige modellen bieden de mogelijkheid om oprijplaten te koppelen, en zo de inhoud gemakkelijk in te rijden, maar veel van de basisaanhangers bieden deze mogelijkheid niet. De perfecte oplossing kan in dit geval een aanhangerkraan zijn

Wat is een aanhangerkraan

Als we het over een aanhangerkraan hebben, dan bedoelen we niet de grote kranen die middels een aanhangeronderstel moeten worden vervoerd. We hebben het hier over een aahangwagenkraan die gemonteerd kan worden op de aanhanger. Op deze manier kan je gemakkelijk laden en lossen, zonder dat hier kracht voor nodig is.

Toepassingen aanhangerkraan

De aanhangerkraan is geschikt voor wagens met laadruimte, maar ook voor losse aanhangers. Gelet op de afmetingen en functionaliteit is het echter wel belangrijk dat er voldoende ruimte en laadvermogen is. Hieronder ziet u enkele afbeeldingen van de aanhangwagenkraan die we op diverse voertuigen hebben gemonteerd.

Gemak van de aanhangerkraan

Laden en lossen van zware en/of grote voorwerpen is een fluitje van een cent met een laadkraan aanhanger. Dankzij het gemak waarmee deze laadkraan aanhangwagen rond kan draaien, is het eenvoudig om aan alle kanten van de wagen te laden en lossen. Daarnaast zijn ladingen van enkele honderden kilo’s geen enkel probleem. Dankzij de professionele montage zijn stabiliteit en veilig bedienen gegarandeerd.

Wij zijn u graag van dienst

Bent u op zoek naar een aanhanger met kraan, of een losse aanhangerkraan te koop, dan helpen we u graag bij Peters! Wij monteren de laadkranen op bestaande aanhangers, en bouwen ook speciale aanhangwagens voor de kraan. Uiteraard is het ook geen enkel probleem om de laadkraan voor u op een lichte bestelwagen te monteren.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Laadkraan aanhanger of bestelbus nodig? Geen probleem! We bekijken graag uw situatie, en komen zeker weten met een passende oplossing. Of u nu zoekt naar grote aanhangerkraan te koop, klein laadkraantje te koop, of op zoek bent naar een professioneel bedrijf voor het monteren van een grote laadkraan aanhangwagen, geen klus is te groot!