Home / aanhangerkraan / Aanhanger met kraan
Categorieën
aanhangerkraan

Aanhanger met kraan

Of het nu pure noodzaak is, of voor extra gemak, met een aanhanger met kraan gaat laden en lossen ineens wel heel makkelijk. De aanhangwagen met kraan is compleet te koop, maar we monteren deze ook op be-staande aanhangers, en lichte bestelwagens.

Makkelijk laden en lossen

De aanhanger met kraan is een perfecte manier om bijvoorbeeld betonplaten gemakkelijk te verplaatsen. Dankzij de hydraulisch uitschuifbare arm kan er zowel vlak naast de aanhanger, als verder weg getild worden. De kraan is bovendien 360 graden draaibaar, waardoor je niet moeilijk hoeft te doen met het juist positioneren van de aanhangwagen met kraan. Hieronder ziet u een voorbeeld van een plateauwagen met kraan, welke wij hebben gemonteerd. U kunt dus niet alleen een complete aanhanger met kraan kopen, maar ook de kraan door ons laten toevoegen!

Aanhanger met kraan koopt u bij Peters

Een aanhanger met kraan is een stukje vakwerk. Veilige montage is een vereiste, en dit is een speerpunt van onze vakmannen. Wilt u een aanhanger met kraan kopen, neem dan zeker even contact met ons op. We kunnen ze zelfs geheel op maat voor u samenstellen.

Hieronder ziet u nog enkele voorbeelden van ons vakwerk, we hopen u snel te mogen begroeten in de showroom!