Home / Aanhanger Nijmegen

Aanhanger Nijmegen

Voor de juiste transport aanhanger Nijmegen en aanhangwagen Nijmegen moet u bij dé Specialist zijn – Petersaanhangwagens in Heesch. Heeft u een klus die geklaard moet worden met behulp van een transport aanhanger Nijmegen, dan bieden wij de oplossing. Wij hebben aanhangers in verschillende uitvoeringen, zodat er voor elke klus wel een geschikte aanhangwagen Nijmegen is. Onze showroom in Heesch is gevestigd op een klein half uurtje rijden vanaf Nijmegen. Maak nu een afspraak.

Te koop vanaf ...
Te koop vanaf ...
Te huur vanaf ...
Te huur vanaf ...

Assortiment

Peters Aanhangwagens staat bekend om de kwaliteit, service en het brede assortiment, zie hieronder de soorten aanhangwagens die wij kunnen leveren:

 

Voor een aanhangwagen Nijmegen heeft u de optie om een aanhanger nieuw aan te schaffen of de optie voor het huren of leasen van een aanhanger Nijmegen. Huren is bijvoorbeeld handig voor het gebruik van korte duur, waarbij er ook geen eenmalige grote investering komt kijken. Een aanhanger nieuw kopen doet u voor een lange periode en onbepaalde tijd. Leasen is handig als u niet in één keer een groot bedrag wilt investeren voor een aanhangwagen Nijmegen. Net als bij financieren lost u maandelijks een bedrag af. Hierdoor heeft u meer financiële vrijheid voor overige zaken. U kunt dit zelf afstemmen, zodat het in uw geval voordelen oplevert.

Werkzaamheden en Aanhangers

Zoals aangegeven, heeft u voor een aanhanger Nijmegen de keuze uit verschillende soorten. Voor zware werkzaamheden en transport zijn al onze aanhangers geschikt, maar voor extra functionaliteit en gebruiksgemak hebben wij de kiepaanhanger. De mogelijkheid is er voor een kiepaanhanger die naar achter kantelt, maar ook een driezijdige. De driezijde is toepasbaar onder meer omstandigheden uiteraard. Wij kunnen u hierbij helpen om de juiste keuze te maken voor een aanhanger Nijmegen.

Neem contact op of bezoek onze showroom

Bent u opzoek naar meer gemak bij uw werkzaamheden en transport, kom dan naar dé specialist Petersaanhangwagens voor uw aanhangwagen Nijmegen. Kom snel langs in onze showroom in Heesch voor uw aanhangwagen of neem contact op voor meer advies.