Home / Aanhanger dubbelasser Nijmegen

Aanhanger dubbelasser Nijmegen

Aanhangwagen dubbelas Nijmegen – Petersaanhangwagen biedt vele soorten aanhangerwagens aan van hoge kwaliteit, enkel of een dubbelassige aanhanger Nijmegen. Er zijn veel verschillende soorten, zodat er voor elke klus wel een aanhanger inzetbaar is of u gaat voor een veelzijdige aanhangwagen die vrijwel inzetbaar is voor alle klussen. Hieronder zie je bepaalde soorten aanhangwagen dubbelasser Nijmegen die wij aanbieden:

  • Bakwagens
  • Plateauwagens
  • Kippers
  • Paardentrailers
  • Transporters
  • Gesloten wagens

Voor al deze varianten is er naast een enkel assige ook de keuze voor een aanhanger dubbelasser nijmegen, deze is dus voorzien van twee assen. Het voordeel van een aanhangwagen dubbelasser Nijmegen, is dat bij het vervoeren of het uitvoeren van grote en zware werkzaamheden, het extra zekerheid biedt. Bij een aanhanger dubbelasser Nijmegen krijgt heeft het onderstel als het ware meer ondersteuning, waardoor de belading ook weer beter wordt ondersteund door de tweede as. Uiteindelijk kan de dubbelas aanhanger Nijmegen hierdoor een grotere belading aan.

De Hulco Plateauwagen Medax-2 3513 is onze meeste populaire aanhanger dubbelasser Nijmegen. Het laadvermogen van deze dubbelas aanhangwagen Nijmegen is maar liefst 2615 kg. Deze aanhangwagen dubbelasser Nijmegen biedt de extra comfort en veiligheid en zal u perfect ondersteunen bij uw zware klussen. Naast deze plateau dubbelas aanhanger Nijmegen hebben wij uiteraard nog andere soorten als een aanhangwagen dubbelas Nijmegen.

Bij Petersaanhangwagen is het ook mogelijk om een dubbelas aanhangwagen Nijmegen op maat te laten maken. Op zich hebben wij op het gebied van een dubbelas aanhanger Nijmegen, al vele soorten en veelzijdige aanhangwagens in ons assortiment. Maar sommige klussen vragen om precisiewerk, waarbij u dan de mogelijkheid heeft om bepaalde zaken aan een dubbelas aanhangwagen Nijmegen aan te passen of toe te voegen voor extra comfort.

Bent u opzoek naar een aanhangwagen dubbelas Nijmegen? Wilt graag meer zekerheid en veiligheid bij zware werkzaamheden? Neem dan geen risico en gaan voor een dubbelassige aanhanger Nijmegen. Neem snel contact op en wij adviseren en helpen u graag bij de juiste keuze. Mocht u er al één op het oog hebben, plaats eenvoudig uw bestelling voor uw dubbelassige aanhanger Nijmegen in onze webshop.