Home / Aanhanger dubbelasser Nijmegen

Aanhanger dubbelasser Nijmegen

Aanhangwagen dubbelas Nijmegen – Peters Aanhangwagens in Heesch biedt vele soorten aanhangerwagens aan van hoge kwaliteit, enkel of een dubbelassige aanhanger Nijmegen. Er zijn veel verschillende soorten, zodat er voor elke klus wel een aanhanger inzetbaar is of u gaat voor een veelzijdige aanhangwagen die vrijwel inzetbaar is voor alle klussen. Maak nu een afspraak en laat u adviseren!

Te koop vanaf ...
Te koop vanaf ...
Te huur vanaf ...
Te huur vanaf ...

Het assortiment van Peters

Hieronder zie je bepaalde soorten aanhangwagen dubbelasser Nijmegen die wij aanbieden:

 

Voor iedere variant is er naast een enkel assige ook de keuze voor een aanhanger dubbelasser Nijmegen, deze is dus voorzien van twee assen. Een dubbelasser aanhangwagen biedt extra zekerheid bij het vervoer en uitvoeren van zware werkzaamheden. Bij een aanhanger dubbelasser Nijmegen heeft het onderstel als het ware meer ondersteuning, waardoor de belading ook weer beter wordt ondersteund door de tweede as. Uiteindelijk kan de dubbelas aanhanger Nijmegen hierdoor een grotere belading aan.

Hulco Plateauwagen

De Hulco Plateauwagen Medax-2 3513 is onze meeste populaire aanhanger dubbelasser Nijmegen. Het laadvermogen van deze dubbelas aanhangwagen Nijmegen is maar liefst 2615 kg. Deze aanhangwagen biedt veiligheid en zal perfect ondersteunen bij uw zware klussen. Naast deze plateau dubbelas aanhanger Nijmegen hebben wij uiteraard nog andere soorten als een aanhangwagen dubbelas Nijmegen.

Bij Peters Aanhangwagens is het ook mogelijk om een dubbelas aanhangwagen Nijmegen op maat te laten maken. Wij hebben op het gebied van een dubbelas aanhanger Nijmegen, al vele soorten en veelzijdige aanhangwagens in ons assortiment. Maar sommige klussen vragen om precisiewerk, waarbij u dan de mogelijkheid heeft om bepaalde zaken aan een dubbelas aanhangwagen Nijmegen aan te passen of toe te voegen voor extra comfort.

Aanhangwagen Nijmegen in Heesch

Bent u opzoek naar een aanhangwagen dubbelas Nijmegen? Wilt graag meer zekerheid en veiligheid bij zware werkzaamheden? Neem dan geen risico en ga voor een dubbelassige aanhanger Nijmegen. Neem snel contact op en wij adviseren en helpen u graag bij de juiste keuze. Mocht u er al één op het oog hebben, plaats eenvoudig uw bestelling voor uw dubbelassige aanhanger Nijmegen in onze webshop. Of kom langs bij onze showroom in Heesch, de koffie staat klaar!