Categorie -

Aantal assen -

Lengte -

Merk -

Bruto laadvermogen -

Aantal paarden -

Ongeremd / Geremd -

Prijs

Hapert kipper aanhangwagens

Filteren

Een Hapert kipper is beschikbaar in diverse uitvoeringen. Standaard zijn ze voorzien van de meest robuuste en gebruiksvriendelijke elementen, maar door uitbreidingen zijn alle modellen ook nog eens uit te voeren als echte maatwerk oplossingen. Zoekt u gebruiksgemak? Kies dan bijvoorbeeld voor een Hapert elektrische kipper. Zoekt u een oplossing voor het echte zware werk? Bekijk dan eens de Hapert kipper aanhangwagens in de Cobalt + klasse.

Dankzij de unieke eigenschappen van elk type Hapert kipper, is er voor alle soorten werkzaamheden wel een basismodel te vinden dat voldoet aan de wensen. Aangevuld met de extra opties, is het vrij-wel ondenkbaar dat uw perfecte kipper er niet tussen zit! Dankzij de diverse types, en opties, begin-nen de Hapert kipper prijzen zodanig laag, dat er voor elk budget een oplossing te vinden is. Er is dus niets dat uw keuze voor Hapert kipper aanhangwagens in de weg staat!

Blader eens door ons assortiment heen, en mocht u de geschikte kipper gevonden hebben, dan kij-ken we graag met u mee voor u naar onze scherpste Hapert kipper prijzen.

Kwalitatieve oplossingen

Wilt u een aanhanger kopen in Brabant of online? Of bent u op zoek naar 1 adres waar u met al uw vragen op het gebied van aanhangwagens terecht kunt? Peters aanhangwagens staat voor u klaar met kwalitatieve oplossingen op het gebied van verkoop, verhuur/lease, reparatie en onderhoud en zelfbouw.

close
X
  • Geen producten in de lijst
×

Klantenservice

× Hoe kan ik je helpen?