Home / Aanhanger Cuijk

Aanhanger Cuijk

Bent u woonachtig in Cuijk en omgeving? Bent u opzoek naar een aanhanger? Petersaanhangwagens is dé aanhanger Cuijk en aanhangwagen Cuijk specialist. Ruim assortiment aan aanhangers in onze showroom in Heesch, op een steenworp afstand van Cuijk! Neem contact met ons op!

Te koop vanaf ...
Te koop vanaf ...
Te huur vanaf ...
Te huur vanaf ...

Huren of kopen?

Naast het kopen van een aanhangwagen Cuijk, is er bij ons ook de mogelijkheid om een aanhanger Cuijk te huren. Dit is zeer handig als u van plan bent om voor een korte tijd een aanhangwagen wilt gebruiken in de omgeving Cuijk en Heesch.

Voor het huren of kopen van een aanhangwagen Cuijk heeft u de mogelijkheid uit verschillende opties. Zo hebben wij verschillende merken voorradig die elk weer bepaalde eigenschappen hebben. Belangrijk voor een aanhanger Cuijk, is om rekening te houden met gewicht dat de aanhangwagen Cuijk kan dragen. U wilt na de aanschaf, tijdens uw werkzaamheden liever vermijden, dat de aanhanger Cuijk, het gewicht met betrekking tot de werkzaamheden niet aankan.

Daarbij dient ook rekening gehouden te worden met de afmetingen van de aanhanger Cuijk, met waar u het voor nodig heeft.  Voor bepaalde producten hebben wij ook aanhanger die zijwaarts kunnen kiepen, handig voor het vervoeren van zand.

Mocht u er zelf niet helemaal uitkomen, dan staan wij als dé specialisten klaar om u te adviseren, zodat u de juiste aankoop doet of de juiste aanhangwagen Cuijk huurt.

Waarom Peters Aanhangwagens?

Peters Aanhangwagens is een begrip in Heesch en omgeving. Hieronder kunt u zien waarom veel van onze klanten voor Peters kiezen:

Maak een keuze uit verschillende merken
Wij hebben verschillende merken op voorraad die elk weer specifieke eigenschappen hebben. Wij adviseren u graag welk merk bij uw persoonlijke situatie pas

Aanhanger verhuur Cuijk
Onze aanhangwagen Cuijk verhuurservice is van hoge kwaliteit. Wij zorgen voor de stalling, het onderhoud en de veiligheid. We hebben veel aanhangwagens te huur voor zowel korte als lange termijn.

Verschillende soorten aanhangwagens beschikbaar
Bij Peters aanhangwagens heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten aanhangwagens. Zo kunt u onder andere kiezen uit Bakwagens, Huif aanhanger, Kippers, paardentrailers en nog vele andere soorten aanhangwagens.

25 jaar gespecialiseerd in aanhangwagens
Meer dan 25 jaar een begrip in Cuijk en omgeving!