Home / Aanhanger Wijchen

Aanhanger Wijchen

Bij Petersaanhangwagens kunt u terecht voor een aanhangwagen Wijchen die ondersteuning biedt bij al uw werkzaamheden. Dus bent in woonachtig in Wijchen, dan ligt onze showroom in Heesch op een steenworp afstand van u. Wij hebben een breed assortiment en vrijwel een aanhanger voor elke klus, zelfs aanhangers op maat! Neem contact op of kom langs voor een heerlijke kop koffie.

Te koop vanaf ...
Te koop vanaf ...
Te huur vanaf ...
Te huur vanaf ...

Soorten aanhangers

Bij Peters Aanhangwagens in Heesch kunt terecht voor een aanhangwagen Wijchen in diverse uitvoeringen, zo hebben wij onder andere:

 

Deze varianten van een aanhanger Wijchen zijn er ook weer in verschillende uitvoeringen. Elk type heeft weer andere eigenschappen, daar dient dan goed rekening mee gehouden te worden bij de aanschaf of huur van een aanhangwagen Wijchen.

Voordat u een aanschaf doet of van plan bent om te huren, hou dan ook rekening met de afmetingen en het laadvermogen van de aanhanger Wijchen! Voorkom onaangename verassingen tijdens de werkzaamheden. En ook of u werkzaamheden heeft waarbij kiepen essentieel is, een aanhangwagen Wijchen met kiep functionaliteit hebben wij ook voldoende op voorraad in Heesch.

Kies uit accessoires

Naast de aanhanger zelf, hebben wij ook vele handige/onmisbare accessoires beschikbaar voor u. Zo heeft u de keuze om bij de meeste aanhangers, contourverlichting aan te schaffen, een steunpoot set of bijvoorbeeld een reservewiel. Zo zijn er nog meer extra opties. Die keuze kunt u dan maken, zodra u een bepaalde aanhangen Wijchen heeft geselecteerd.

Aanhanger Wijchen in Heesch?

Soms kan het lastig zijn om uw werkzaamheden juist af te stemmen met een aanhangwagen. In dit geval assisteren wij graag bij de keuze van uw aanhanger Wijchen. Neem direct contact met ons op, dan vertellen wij je graag welke aanhanger het meest geschikt zal zijn voor uw werkzaamheden. Peters is immers al 25 jaar een begrip in Nederland als het gaat om aanhangers!