Home / Aanhangwagen Hapert Nijmegen

Aanhangwagen Hapert Nijmegen

Hebt u een aanhangwagen nodig voor uw werkzaamheden? Bij ons hebt u dan genoeg keuze uit kwaliteit aanhangwagens, waaronder de Hapert aanhangwagen Nijmegen. Er zijn vele uitvoeringen beschikbaar voor een aanhangwagen Hapert. Hapert biedt zowel voor particulier als zakelijk aanhangers tegen scherpe prijzen. Neem contact op of klik op onderstaande links.

Te koop vanaf ...
Te koop vanaf ...
Te huur vanaf ...
Te huur vanaf ...

Hieronder ziet u de verschillende soorten voor een Hapert aanhangwagen:

 

Aanhanger specificaties

De Hapert aanhangwagen Nijmegen is er dus vele uitvoering met daarbij genoeg extra opties, zodat het volledig op uw werkzaamheden aansluit. Hapert aanhangwagens Nijmegen behoren tot de beste! Groot laadvermogen van 3500 kg. Het heeft een sterk frame, waardoor de aanhangwagen Hapert Nijmegen zeer degelijk is. De aanhangwagens hebben wij in verschillende maten met verschillende laadvermogens. Daarbij heeft u de keuze uit enkelassig of dubbelassige Hapert aanhangwagen Nijmegen voor meer zekerheid.

Op het moment is de Hapert Indigo LT-2 Transporter erg populair. Deze aanhangwagen Hapert Nijmegen is scherp geprijsd. Het heeft een laagvermogen van 3500 kg met een robuust chassis. In combinatie met de dubbele as is deze aanhangwagen Hapert Nijmegen inzetbaar voor vele zware klussen. Deze aanhangwagen is zeer compleet en comfortabel.

Bezoek Peters in Heesch

Hapert aanhangwagen Nijmegen zijn één van de beste in zijn soort, vooral als het aankomt op het zware werk. Waarom zou u niet gaan voor een Hapert, het heeft eigenlijk alleen maar voordelen en zijn scherp geprijsd. Bekijk snel de webshop voor alle mogelijkheden voor Hapert aanhangwagens Nijmegen of voor advies neemt u contact met ons op. Wij zullen u adviseren in onze showroom in Heesch en samen tot de beste keuze komen, geschikt voor uw werkzaamheden.