Categorie -

Aantal assen -

Lengte -

Merk -

Bruto laadvermogen -

Aantal paarden -

Ongeremd / Geremd -

Prijs

Hapert plateauwagen

Filteren

Indien u op zoek bent naar een robuuste transporter, dan is de Hapert plateauwagen de perfecte keuze. Van de rijk uitgeruste basismodellen, tot aan de kantelbare Indigo HT, voor elk soort transport is er een oplossing.

Een Hapert plateau aanhangwagen uit de Indigo Transporter-serie is dankzij het volledig gelast, stalen, volbad verzinkt chassis een zeer duurzame aankoop. Gelet op de uiteenlopende modellen en vele opties, zijn er zeer uiteenlopende Hapert plateauwagen prijzen. Om u de beste indicatie te geven, kij-ken we graag samen met u naar de opties die u wenst.

Heeft u behoefte aan een professionele machinetransporter- of autoambulance, bekijk dan zeker de modellen van Hapert. Dankzij de jarenlange ervaring, en zeer robuuste, duurzame uitvoeringen van de Hapert plateauwagen prijzen we deze in veel gevallen graag aan.

Benieuwd naar onze andere plateauwagens? Bekijk ons volledige assortiment en vind de plateauwagen die bij u past.

Kwalitatieve oplossingen

Wilt u een aanhanger kopen in Brabant of online? Of bent u op zoek naar 1 adres waar u met al uw vragen op het gebied van aanhangwagens terecht kunt? Peters aanhangwagens staat voor u klaar met kwalitatieve oplossingen op het gebied van verkoop, verhuur/lease, reparatie en onderhoud en zelfbouw.

close
X
  • Geen producten in de lijst
×

Klantenservice

× Hoe kan ik je helpen?