Home / Aanhanger Boxmeer

Aanhanger Boxmeer

Bent u werkzaam of woonachtig in Boxmeer en bent u opzoek naar een paardentrailer of aanhanger Boxmeer? Petersaanhangwagens.nl heeft een breed assortiment. Wij hebben aanhangers van vrijwel elk merk. Daarbij hebben wij voor elke klus de juiste grootte die ook een bepaald gewicht kunnen dragen.

Bij ons is het mogelijk om een aanhanger Boxmeer te kopen of te huren voor de korte termijn klussen. Wij bieden ook de mogelijkheid om aanhangers om maat te laten maken voor klussen die uiterste precisie vragen.

Te koop vanaf ...
Te koop vanaf ...
Te huur vanaf ...
Te huur vanaf ...

Voor vrijwel alle aanhanger geldt dat we ze op voorraad hebben. Hebt u misschien al een aanhanger in gedachte, hou dan goed rekening met de afmetingen en het gewicht, zodat u niet voor verassingen komt te staan bij het gebruik ervan.

De Hulco Plateauwagen Medax-2 3513 is momenteel ons meeste populaire aanhanger Boxmeer.
Dit is een open aanhanger met afmetingen van 611×223 en heeft zelf een gewicht van 885 kilo. Belangrijk om te weten is dat het laadvermogen van deze aanhanger Boxmeer 2615 kilo bedraagt, hiermee is het geschikt voor licht tot zware werkzaamheden of vracht.

Bij de aanhanger Boxmeer heeft u ook de mogelijkheid handige en functionele accessoires aan te schaffen, zoals contourverlichting, steunpoot set, een reservewiel en nog meer.

Wilt u graag meer info en advies of wilt u er direct één aanschaffen, neem dan snel contact op!