Chat with us, powered by LiveChat

Webshop

toon de blokken hulp

Zoeken…

Als officieel Anssems dealer hebben wij ruim keus uit Anssems aanhangwagens. Selecteer uw opties hierboven, of neem direct contact met ons op voor het beste advies.

Bockmann paardentrailer

Böckmann is de absolute marktleider op het gebied van paardentrailers. Het bedrijf produceert al sinds 1956 aanhangwagens, paardentrailers, en veewagens. Elke Böckmann trailer komt voort uit het motto “Uit de praktijk, voor de praktijk”. Dit zorgt ervoor dat Böckmann trailers zeer gewaardeerd wor-den door de gebruikers, vanwege de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van productie, en een achtergrond in de ruitersport en paar-denfokkerij, maken elke Böckmann paardentrailer een betrouwbare aankoop van hoge kwaliteit. Böckmann trailers hebben het welzijn van de paarden en ruiters als uitgangspunt, en dat merk je.

Als Böckmann dealer, bieden we u in ons assortiment een Böckmann trailer in vrijwel elke uitvoering en met uitgebreide opties aan. Indien u niet direct de Böckmann trailer kunt vinden die 100% aansluit bij uw behoefte, dan helpen we u graag om alsnog aan alle wensen te voldoen.

Böckmann paardentrailer kopen? Geen probleem bij Peters Aanhangwagens!

Resultaat 1–6 van de 87 resultaten wordt getoond