Categorie -

Aantal assen -

Lengte -

Merk -

Bruto laadvermogen -

Aantal paarden -

Ongeremd / Geremd -

Prijs

Bockmann paardentrailer

Filteren

Böckmann is de absolute marktleider op het gebied van paardentrailers. Het bedrijf produceert al sinds 1956 aanhangwagens, paardentrailers, en veewagens. Elke Böckmann trailer komt voort uit het motto “Uit de praktijk, voor de praktijk”. Dit zorgt ervoor dat Böckmann trailers zeer gewaardeerd wor-den door de gebruikers, vanwege de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van productie, en een achtergrond in de ruitersport en paar-denfokkerij, maken elke Böckmann paardentrailer een betrouwbare aankoop van hoge kwaliteit. Böckmann trailers hebben het welzijn van de paarden en ruiters als uitgangspunt, en dat merk je.

Als Böckmann dealer, bieden we u in ons assortiment een Böckmann trailer in vrijwel elke uitvoering en met uitgebreide opties aan. Indien u niet direct de Böckmann trailer kunt vinden die 100% aansluit bij uw behoefte, dan helpen we u graag om alsnog aan alle wensen te voldoen.

Böckmann paardentrailer kopen of toch een andere trailer kopen? Geen probleem bij Peters Aanhangwagens!

Kwalitatieve oplossingen

Wilt u een aanhanger kopen in Brabant of online? Of bent u op zoek naar 1 adres waar u met al uw vragen op het gebied van aanhangwagens terecht kunt? Peters aanhangwagens staat voor u klaar met kwalitatieve oplossingen op het gebied van verkoop, verhuur/lease, reparatie en onderhoud en zelfbouw.

close
X
  • Geen producten in de lijst
×

Klantenservice

× Hoe kan ik je helpen?