Home / Aanhanger Overasselt

Aanhanger Overasselt

Aanhangwagens Overasselt zijn er in vele soorten en maten. Peters Aanhangwagens Overasselt heeft daar een breed aanbod in. Als u opzoek bent naar een aanhanger Overasselt, dan hebben we de aanhanger voor vrijwel elke klus of u nou een paardentrailer nodig heeft of een aanhanger om zand vervoeren, wij hebben het!

Bij het aanschaffen van een aanhanger Overasselt is het belangrijk om het doel van uw werkzaamheden duidelijk te hebben. Aan de hand daarvan kunt u beter een keuze maken met betrekking tot de afmetingen en het laadvermogen van de bak en overige factoren.

De aanhanger Overasselt hebben wij o.a. ook als gesloten aanhangwagens Overasselt, bakwagen en kippers. De kippers aanhanger Overasselt hebben een hydraulisch systeem voor het kantelen van de laadbak. Het kippers systeem brengt veel gemak met zich mee voor werkzaamheden waar lossen bij komt kijken. Met de kipper, kiept u de vracht makkelijk bij de bestemming.

De Hapert Cobalt is hierin bijvoorbeeld vrij populair. Deze Kipper kiept zowel zijwaarts als achterover, waardoor het gemak ervan wordt vergroot. Peters aanhangwagens Overasselt heeft een groot assortiment in aanhangwagens Overasselt, zowel voor de particuliere als zakelijke gebruiker. De aanhangwagens van Hapert zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen met tal van opties en dus geschikt voor diverse klussen.

Zou u graag meer willen weten over onze soorten aanhangers, dan staan wij graag voor u klaar om u te adviseren of eventueel hulp te bieden bij de juiste keuze voor uw aanhanger Overasselt.