Home / Aanhanger Overasselt

Aanhanger Overasselt

Peters Aanhangwagens Overasselt heeft daar een breed aanbod in. Als u opzoek bent naar een aanhanger Overasselt, dan hebben we de aanhanger voor vrijwel elke klus of u nou een paardentrailer nodig heeft of een aanhanger om zand vervoeren, wij hebben het in onze showroom in Heesch. Neem contact op of bekijk het assortiment bij ‘Aanhangwagens‘.

Te koop vanaf ...
Te koop vanaf ...
Te huur vanaf ...
Te huur vanaf ...

Werkzaamheden en ons assortiment

Bij het aanschaffen van een aanhanger Overasselt is het belangrijk om het doel van uw werkzaamheden duidelijk te hebben. Aan de hand daarvan kunt u beter een keuze maken met betrekking tot de afmetingen en het laadvermogen van de bak en overige factoren.

De aanhanger Overasselt hebben wij ook als gesloten aanhangwagens Overasselt, bakwagen en kippers in ons assortiment. De kippers aanhanger Overasselt hebben een hydraulisch systeem voor het kantelen van de laadbak. Het kippers systeem brengt veel gemak met zich mee voor werkzaamheden waar lossen bij komt kijken. Met de kipper, kiept u de vracht makkelijk bij de bestemming.

Kipper Hapert Cobalt

De Hapert Cobalt is hierin bijvoorbeeld vrij populair. Deze Kipper kiept zowel zijwaarts als achterover, waardoor het gemak ervan wordt vergroot. Peters aanhangwagens Overasselt heeft een groot assortiment in aanhangwagens Overasselt, zowel voor de particuliere als zakelijke gebruiker. De aanhangwagens van Hapert zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen met tal van opties en dus geschikt voor diverse klussen.

Zou u graag meer willen weten over onze soorten aanhangers, dan staan wij graag voor u klaar om u te adviseren of eventueel hulp te bieden bij de juiste keuze voor uw aanhanger Overasselt.

Waarom kiest u voor Peters?

Al meer dan 25 jaar een begrip in Heesch en omgeving. Deze plaats is prima te bereiken voor onze klanten uit Overasselt.

Maak een keuze uit verschillende merken

Wij hebben verschillende merken op voorraad die elk weer specifieke eigenschappen hebben. Wij adviseren u graag welk merk bij uw persoonlijke situatie past.

Aanhanger verhuur Overasselt

Onze aanhangwagen Overasselt verhuurservice is van hoge kwaliteit. Wij zorgen voor de stalling, het onderhoud en de veiligheid. We hebben veel aanhangwagens te huur voor zowel korte als lange termijn.

Verschillende soorten aanhangwagens beschikbaar 

Bij Peters aanhangwagens heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten aanhangwagens. Zo kunt u onder andere kiezen uit Bakwagens, Huif aanhanger, Kippers, Paardentrailers en nog vele andere soorten aanhangwagens.

Bezoek onze showroom in Heesch

Gelet op het aantal mensen dat zoekt op Aanhanger Overasselt, en de weg op gaat met een model van Peters Aanhangwagens kunnen we zonder twijfel zeggen: Ook voor Aanhangwagens Overasselt kunt u bij onze showroom in Heesch terecht.