Categorie -

Aantal assen -

Lengte -

Merk -

Bruto laadvermogen -

Aantal paarden -

Ongeremd / Geremd -

Prijs

Anssems Aanhanger

Filteren

De eigenschap die elke Anssems aanhanger boven alles bezit, is kwaliteit. Sinds 1977 richt Anssems aanhangwagens zich op de productie en de ontwikkeling van duurzame producten die overal inzetbaar zijn. De standaarduitvoeringen zijn al vrij luxe te noemen, en met alle opties en accessoires, is er voor iedereen een geschikte Anssems aanhanger te vinden.

Als officieel Anssems aanhangwagens dealer kunnen wij u als geen ander van dienst zijn met een Anssems aanhanger of Anssems trailer voor vele soorten gebruik. Van plateauwagen tot aan kipper, en van compact tot aan de grote jon-gens, als Anssems aanhangwagen dealer bieden we u specialistische service en advies.

Gebruik de filters aan de linkerzijde, om een selectie te maken uit onze Anssems aanhangwagens. Komt u er niet uit? Geen nood! Een van onze specialisten staat u graag te woord om u verder te helpen.

Kwalitatieve oplossingen

Wilt u een aanhanger kopen in Brabant of online? Of bent u op zoek naar 1 adres waar u met al uw vragen op het gebied van aanhangwagens terecht kunt? Peters aanhangwagens staat voor u klaar met kwalitatieve oplossingen op het gebied van verkoop, verhuur/lease, reparatie en onderhoud en zelfbouw.

close
X
  • Geen producten in de lijst
×

Klantenservice

× Hoe kan ik je helpen?