Home / Aanhanger Enkelasser Nijmegen

Aanhanger Enkelasser Nijmegen

Bent u op zoek naar een open of gesloten aanhanger enkelasser Nijmegen, dan bent u bij Peters Aanhangwagens aan het goede adres. Wij hebben diverse merken en modellen die onder de categorie aanhangwagen enkelas Nijmegen vallen. Onze showroom kunt u vinden in Heesch. Neem nu contact op voor uw aanhanger!

 

Te koop vanaf ...
Te koop vanaf ...
Te huur vanaf ...
Te huur vanaf ...

Perfect voor alledaagse bezigheden

Een enkelasser is de meest bekende aanhangwagen. Als mensen spullen willen verhuizen, of zaken naar het grofvuil willen brengen, dan huren ze vaak een aanhangwagen enkelas Nijmegen. Het voordeel van een enkelas aanhanger is dat deze lichter is. Hierdoor kan er meer gewicht vervoerd worden zonder over het maximum heen te gaan.

Enkelasser of dubbelasser?

Het gewicht dat vervoerd kan worden is bij een dubbelasser hoger, er is echter een wettelijk maximum van 750 kg. Dit betekent dat een enkelas aanhanger prima volstaat, aangezien deze ook gewoon 750kg kan vervoeren. Het grote voordeel van een dubbelasser, is dat deze ook zelfstandig kan blijven staan. De enkelasser zal kiepen, maar dankzij de dubbele as zal dit geen probleem zijn. Moet je dus kiezen uit een open of gesloten aanhanger enkelasser Nijmegen, of een dubbelasser, dan is vooral het zelfstandig blijven staan het belangrijkste criterium.

In onze webshop hebben we duidelijke afbeeldingen toegevoegd in het overzicht, waardoor u direct kunt zien of het om een dubbelas of enkelasser aanhanger Nijmegen gaat. Wilt u alleen de enkelassers zien, gebruik dan de zoekterm enkelas in de zoekfunctie in de webshop. Zo krijgt u alle resultaten te zien die aansluiten bij uw voorkeur voor een aanhangwagen enkelas Nijmegen.

Bekijk ons assortiment

Open of gesloten aanhanger enkelasser Nijmegen kopen of huren? Bekijk dan direct ons assortiment, of neem even contact op. We zijn niet voor niets de nummer 1 als het gaat om enkelasser aanhanger Nijmegen. Bezoek onze showroom in Heesch!