Home / Hapert Azure Nijmegen

Hapert Azure Nijmegen

Als u op zoek bent naar de Hapert Azure in Nijmegen, dan heeft u vast al gehoord over de kwaliteit van dit model. Deze open aanhanger omvat de meest verkochte modellen binnen het merk Hapert, en dat is niet voor niets.

Dit model van Hapert heeft een open laadbak. Van pallets, grofvuil tot tuinafval, het gaat met gemak in deze aanhanger. Daarom kiezen zowel particulieren, als bedrijven voor deze Hapert. Als officieel dealer, leveren wij al jaren aan mensen die zoeken naar Hapert Azure Nijmegen. Bezoek onze showroom in Heesch!

Te koop vanaf ...
Te koop vanaf ...
Te huur vanaf ...
Te huur vanaf ...

De Azure lijn

Binnen de Azure lijn is er onderscheid in de L-serie en de H-serie. De H-serie onderscheidt zich vooral door de neerklapbare zijborden. Dit maakt het mogelijk om met een heftruck in- en uit te laden. Daarnaast is er in beide gevallen de keuze uit een 1 en 2 versie. De L-2 en H-2 hebben een laadvermogen van maar liefst 2000 tot 3500 kg, en zijn tandemassers. De L-1 en H-1 zijn enkelassers, met laadvermogen tussen de 750 en 1350 kg. Er is dus voldoende keuze bij de aanschaf van een Hapert Azure in Nijmegen.

Alle open aanhangers uit de Azure-lijn hebben een versterkt stapelrek met bindreling en zijn uitgevoerd met multiplex, aluminium of volbad verzinkte stalen wanden. Dankzij alle extra opties en accessoires kunnen de aanhangers volledig naar uw wensen worden afgewerkt. Hapert Azure Nijmegen gezocht? Laat ons u adviseren over het model en de uitvoering!

Hapert Azure in Heesch

Peters Aanhangwagens bevindt zich in Heesch, en indien u op zoek bent naar een Hapert Azure Nijmegen, dan bent u binnen een half uur bij ons in de showroom. Bekijk vandaag nog de diverse modellen in onze webshop en bestel, of kom zelf kijken in de showroom.