Home / Autotransporter huren

Autotransporter huren

Autotransporter huren?

Een autotransporter huren doen de meeste mensen als ze een occasion hebben gekocht, een klassieker willen vervoeren, of simpelweg een defecte auto willen verplaatsen. Aangezien dit geen dagelijke kost is voor de meesten, is een autotransporter huren wel zo handig! De verhuur autotransporter gaat bij ons gemakkelijk en snel.

Peters Autotransporter verhuur

Bij Peters autotransporter verhuur kunt u niet alleen voordelig een autotransporter huren, maar bent u ook verzekerd van kwaliteit. Wij regelen het onderhoud, de stalling en de veiligheid, zodat er altijd eentje klaar staat voor u als u hem nodig heeft.

Hulp bij het maken van een keuze

Heeft u vragen over de verhuur autotransporter van Peters aanhangwagens? Wij staan u graag te woord, en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze autotransporter. U bent van harte uitgenodigd om langs te komen, ons te bellen of een e-mail te sturen.

Maak uw keuze

Bij de verhuur autotransporter heeft u bij ons keuze uit twee modellen. De standaard versie heeft binnenmaten van 4.00 x 2.00. Dit is voor veel mensen voldoende, maar soms is er net iets groters nodig. In dat geval kunt u een groot model autohanger huren. Deze heeft binnenmaten van 5.00 x 2.22. Naast het verhuur autotransporter, kunt u ook andere aanhangers bij ons huren. Maak hieronder uw keuze, of bel even voor advies!